DUURZAAM

Gerecycled materiaal

MAATWERK

3 weken levertijd

GARANTIE

2 jaar garantie

HeppiMe!

DUURZAAM

Gerecycled materiaal

MAATWERK

3 weken levertijd

GARANTIE

2 jaar garantie


Marga van Tol- van Huizen

Mijn naam is Marga van Tol - van Huizen. Als Hormoonfactortrainer en coach begeleid ik mensen om hun leefstijl te verbeteren. Op een natuurlijke manier breng ik jouw hormonen weer in balans! Met veel passie en plezier run ik HeppiYess! Ik adviseer, motiveer en inspireer je om energiek & krachtig in het leven te staan!

 

Ik wil je laten inzien hoe prachtig ons lichaam in elkaar zit.
Hoe het lichaam constant voor je aan het werk is om jou gezond te houden. Wanneer je je dat realiseert dan kun je niet anders dan uit dankbaarheid ook goed voor je cellen, hormonen, klieren en organen zorgen. Ik leer je hoe je dat kunt doen!

Mijn sleutelwoorden zijn balans, geluk & blijheid. 
Elke dag zeg ik ten volste JA tegen het leven en dit gun ik iedereen.

Zo is Heppiyess geboren: geluk in balans!

• Marga van Tol-Huizen • 

DUURZAAM

Gerecycled materiaal

MAATWERK

3 weken levertijd

GARANTIE

2 jaar garantie

Professioneel & deskundig 

Mijn passie voor mensen, gezondheid en muziek hebben me in 2016 doen besluiten om het roer om te gooien op werkgebied. Na 24 jaar als leidinggevende in de kinderopvang nam ik een sprong in het diepe om mijn passies te gaan leven!

 

Sindsdien heb ik mezelf ontwikkeld door opleidingen te volgen & heb ik geleerd van fouten en ervaringen. Met vallen en opstaan ben ik gekomen waar ik nu sta. Door te dromen, te durven en nu uiteindelijk te DOEN. Klaar om samen met jou het beste in jezelf naar boven te halen! 

 

Opleiding Trainer Hormoonfactor @ Sonnevelt • Seniorencoach @ Academie voor Psychodynamica • NLP (Master) Practitioner @ De Trainingsboerderij 

 

"Mijn sleutelwoorden zijn balans, geluk & blijheid. Elke dag zeg ik ten volste JA tegen het leven en dit gun ik iedereen. Zo is HeppiYess geboren: geluk in balans!"

• Marga van Tol- van Huizen • 

DUURZAAM

Gerecycled materiaal

MAATWERK

3 weken levertijd

GARANTIE

2 jaar garantie


Thuis & in de natuur

Thuis heb ik een heel rijk leven. Ik ben getrouwd met Patrick. Samen hebben we vier gezonde, leuke kinderen en een heerlijke hond. 

 

Ik houd ervan om samen met mijn gezin dingen te ondernemen. Van actieve dingen zoals klimmen in de bergen tot genieten van de kleine dingen zoals een spelletje aan tafel of wandelen in het bos. 

 

Ik voel me erg fijn in de natuur. Daar kan ik mijn hoofd leegmaken en kan ik mezelf weer opladen. In de buitenlucht vind ik mijn balans! Elke dag kun je me dan ook wandelend of hardlopend vinden in het bos.

DUURZAAM

Gerecycled materiaal

MAATWERK

3 weken levertijd

GARANTIE

2 jaar garantie

Mijn gezonde leefstijl

Zelf kies ik vaak voor gezond en af en toe kan ik ook ontzettend genieten van een stuk taart. Hier kies ik dan bewust voor. Ook hierin zoek ik de balans.

 

Langer leven, gezond eten & gezond leven zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik werd me daar op jonge leeftijd al bewust van nadat ik mijn vader aan darmkanker verloor. Ik heb gezien wat ziekte met je doet en ik heb het helaas zelf ook ervaren.

 

Daarom heb ik me op jonge leeftijd voorgenomen dat ik er alles aan zou doen om dit niet nog eens mee te maken.  Misschien niet helemaal realistisch.

Tegelijkertijd is daar dus wel de noodzaak geboren om goed voor mezelf te zorgen 

en daar waar ik kan ook anderen in gezond leven te inspireren. 

Mijn certificaten