DUURZAAM

Gerecycled materiaal

MAATWERK

3 weken levertijd

GARANTIE

2 jaar garantie


Praktisch & direct toepasbaar

Wat je ook graag wilt bereiken, ik begin altijd met het analyseren wat de oorzaak is van het huidige probleem. Wat voor klachten spelen er? Alle klachten die we hebben zijn symptomen die iets zeggen over de disbalansen op dit moment in je lijf.

 

Om resultaat te krijgen is de weg er naartoe voor iedereen verschillend. Met mijn aanpak bied ik maatwerk: praktisch & direct toepasbaar.

 

Ik tel geen calorieën of punten en praat niet over diëten. Ik werk volgens de principes van de hormoonfactor en ga uit van voeding die voedt. Daarbinnen zijn er mogelijkheden genoeg om heerlijk te eten. Ik laat je ervaren hoe het is om je lichaam te voeden ipv te vullen. 

1. Kennismaking

 ~

Interesse en nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Dan maken we een afspraak om kennis te maken. 

 

Tijdens dit gesprek bespreken wat jij wilt veranderen en waarom. Ik leg mijn manier van werken toe. Vervolgens onderzoeken we samen of we aan elkaars verwachtingen kunnen voldoen. 

 

Dit gesprek duurt een half uur

en is geheel gratis en vrijblijvend. 

2. Intake & analyse

 ~

De eerste consult. Deze staat in het teken van de hormonale anamnese; een uitgebreide vragenlijst over je lichamelijke en mentale gezondheid. 

 

Dit consult van 90 minuten geeft mij een beeld welke hormonale disbalansen er spelen. 

 

 

3. Advies 

 ~

Ik ga aan de slag met de resultaten uit de intake & analyse. Mijn bevindingen werk ik uit en stel een adviesplan op voor het vervolg. Dit plan ontvang je per e-mail en we plannen een afspraak voor een telefonisch consult.

 

Tijdens dit consult nemen we het adviesplan door, beantwoord ik jou eventuele vragen en bespreken we het vervolg. 

4. Plan van aanpak

 ~

Na het samen bespreken van het adviesplan maken we een nieuwe afspraak. Tijdens dit tweede consult van 60 minuten maken we een plan van aanpak. 

 

Een plan wat voor jou toepasbaar en haalbaar is op dit moment in je leven. 

5. Vervolgtraject 

 ~

Om samen met jou je leefstijl te analyseren en aan te passen, werken we stap voor stap toe naar een gezonde(re) leefstijl. 

 

Op welke wijze bepaal jij. Je hebt de keuze uit drie pakketten of losse consulten. 

"Ik nodig je uit en sta klaar om je te helpen, met mijn inspiratie en eigen ervaringen, bij het realiseren van een gezonde(re) leefstijl"