DUURZAAM

Gerecycled materiaal

MAATWERK

3 weken levertijd

GARANTIE

2 jaar garantie

Heppi ouder worden

Als seniorencoach ben ik vooral bezig om een lichtpuntje in iemands dag te bezorgen. Mijn doel is om in het nu bijzondere momenten te creëren 

van hart tot hart. 

 

Tot nu zijn is mijn ervaring dat er tijdens een bezoek veel magische momenten ontstaan. Deze ontstaan met name door zang. Met (ingetogen) muziek, met mijn stem en met persoonlijke aandacht maak ik contact. Het maakt een diepere emotionele laag toegankelijk.

DUURZAAM

Gerecycled materiaal

MAATWERK

3 weken levertijd

GARANTIE

2 jaar garantie

Muziek brengt verbinding  

Met zang kan ik onder andere troost bieden, houvast geven bij het dragen en verwerken van verlies. Soms schieten woorden namelijk te kort. Muziek breng je dan daar waar geen woorden zijn. Samen zingen of samen bezig zijn met muziek brengt verbinding!

 

Voor ouderen die het leven weer terug willen vinden of juist los te laten ben ik er. Ook voor hen die verdriet hebben, zich eenzaam voelen, de zin kwijt zijn of moeite hebben met het ouder worden kan muziek uitkomst bieden. 

"Ik nodig je uit en sta klaar om je te helpen, met mijn inspiratie en eigen ervaringen, bij het realiseren van een gezonde(re) leefstijl"

DUURZAAM

Gerecycled materiaal

MAATWERK

3 weken levertijd

GARANTIE

2 jaar garantie

Samen op pad

Ik ontmoet en spreek veel senioren. Regelmatig hoor ik het gemis die ze ervaren. Even naar een voorstelling in het theater, een bezoek aan een concert, museum of bioscoop. Er is het gemis van een partner, kinderen die er niet zijn of niet in de buurt wonen en vrienden die zijn weggevallen. De momenten van fijne uitjes worden hierdoor schaars. De interesse en behoefte is er nog steeds. 

 

Zelf heb ik een brede belangstelling voor kunst en cultuur. 

Voor ouderen zou ik dan ook graag een maatje willen zijn om samen een uitje te maken. Vervoer is geen probleem. Ik haal je thuis op en breng je ook weer terug. Ondertussen kunnen we dan fijn kletsen, zingen en nagenieten van ons bezoek aan een voorstelling of museum. 

DUURZAAM

Gerecycled materiaal

MAATWERK

3 weken levertijd

GARANTIE

2 jaar garantie

Een goed gesprek  

Geen behoefte om de deur uit te gaan? Of gewoon zin om thuis iemand om je heen te hebben voor een gesprek? Ook daarvoor sta ik met veel plezier open. 

 

Ik kan de gesprekspartner zijn om de dingen op een rij te zetten. Of de persoon om samen een boek of gedichtenbundel mee door te nemen en bespreken. 

 

Wat het ook maar is, je mag mij altijd benaderen. 

Samen kijken we dan of we een fijne tijd kunnen hebben! 

Tarieven

 

Heppi Senior • Muziek 

€ 50,- 

 

Heppi Senior • Gesprek á 60 min. 

€ 50,- 

 

Heppi Senior • Samen op pad

€ 40,- 

DUURZAAM

Gerecycled materiaal

MAATWERK

3 weken levertijd

GARANTIE

2 jaar garantie

Twents Zilver

Muze & Kwiekmaker

Ik zet me op diverse manieren in voor de ouderen in de samenleving. Ik ben muze bij De Muzemantel, een project van Fit-ART. Daarnaast ben ik ook Kwiekmaker bij Twents Zilver

 

Kwiekmakers zetten hun talent in om te luisteren naar het verhaal van ouderen in de buurt en om dat verhaal op een kunstzinnige manier te vertalen. 

 

Muzen zijn er in veel vormen. Mijn vorm is muziek: “Ik ben opgegroeid in een muzikaal gezin; in huis klonk altijd muziek in allerlei vormen. Daarom voelt muziek nog altijd voor mij als "thuiskomen". Mooie momenten creëren voor jong en oud.